Tjänster

Rätt IT-lösning ska hjälpa ditt företag. En välskött server, rätt nätverksstruktur och snabba arbetsstationer ska göra ditt jobb enklare, snabbare och billigare. Men IT kan också innebära problem och frustration. Ofta för att man saknar kunskap, intresse eller tid.

Med oss som partner kan du släppa ansvaret för din IT-drift. Vi tillhandahåller utrustningen och fungerar som din externa IT-avdelning och IT-leverantör då vi övervakar och underhåller servrar, nätverk, arbetsstationer och molntjänster – till en fast månadskostnad. Om problem uppstår är det vår uppgift att lösa dem utan att det kostar dig någonting extra. Därför delar vi ditt mål – det ska vara så lite problem som möjligt. Du får fri tillgång till vår support dit du kan höra av dig med frågor och för att få tips och råd. Och för att du ska slippa telefonköer och oförstående tekniker sköter vi gärna kontakten med leverantörer av Internet, programvaror och teknik.

Ett samarbete med oss börjar med ett kostnadsfritt möte. Syftet är att ta reda på vilka IT-tjänster som kan hjälpa ditt företag. Vi besöker dig gärna men du är lika välkommen till vårt kontor på Torresta Gård, utanför Uppsala.