Arbetsstationer

Hur många arbetsstationer har du på jobbet? En dator? Kanske en smartphone, en surfplatta, en laptop och skrivare? Aldrig har antalet arbetsstationer på kontoret varit fler men livslängden på tekniken är kort. Är en dator två år kan den redan upplevas som trött, gammal och ineffektiv. Ska arbetsstationerna hålla länge krävs service och underhåll.

Vi sköter uppdateringar och reparation av datorer, surfplattor och andra arbetsstationer. Att de senaste antivirus- och spywareskydden finns installerade är också vårt ansvar. För att datorns lokala filer, surfplattans inställningar och telefonens kontakter och bilder ska vara säkrade vid stöld eller en krasch, genomför vi regelbundna backuper.
Behöver ditt företag helt nya arbetsstationer? Med lång erfarenhet från IT-branschen har vi testat de flesta märken och modeller och vi delar gärna med oss av vår kunskap. Ring oss för kostnadsfri rådgivning inför dina inköp. Vill du hellre hyra datorer av oss går det också bra. Då levererar vi datorer färdiga att användas direkt.
Vi besöker gärna din arbetsplats och ser över era arbetsstationer. Du får sedan en offert med ett uppdragsförslag. Alltid till en fast månadskostnad.

Som kund hos Toridium i Uppsala & Mälardalen får du hjälp med:
  • Hyrdator
  • Rådgivning vid inköp av datorer, skrivare och telefoner
  • Backup och säkerhetskopiering
  • Installation och övervakning av antivirus och spywareskydd
  • Support