Telefoni & Växel

En molnbaserad växel är så mycket mer än bara hantering av telefonsamtal. Med en molnväxel får ditt företag en lösning för all sin kommunikation: allt från digitala röst- och videosamtal, konferensgrupper, sms, samt röst- och videomeddelanden, till röstbrevlådor som omvandlar alla meddelanden till e-post, och mycket, mycket mer.

En molnbaserad växel anpassas enkelt efter just dina behov. Eftersom en modern molnväxel är uppbyggd för självbetjäning, kan du enkelt själv dela ut funktioner och tjänster till nyanställda, och avbeställa dessa lika lätt om någon slutar. Du har full kontroll i alla lägen och får även tillgång till statistik om hur tjänsterna används.

När du har din molnbaserade växel på plats kan du tillhandahålla en enastående kundservice, även under perioder av tillväxt och ökad belastning då det alltid finns någon som svarar även om du inte kan göra det.

Vår växellösning administreras enkelt med hjälp av de medföljande apparna eller genom en webbläsare.

En molnväxel är helt enkelt en modern knutpunkt för kommunikation och samarbete som ger ditt företag påtagliga konkurrensfördelar.

Som kund hos IT-leverantören Toridium får du hjälp med:

  • Inköp av smarta telefoner
  • Installation av telefoner
  • Konfiguration av växeltjänster och abonnemang
  • Hjälp med att komma igång och förstå hur ni använder Digitala växeltjänster
  • Support