Ring oss på 018-39 93 80 för att boka ett kostnadsfritt möte och prata om vilka IT-tjänster och lösningar som passar just erat företag.

Server och Molntjänster

Bakom en pålitlig server och molntjänst ligger alltid kontinuerligt underhåll och IT-drift. Men ofta står servern undangömd i en skrubb och märks inte av förrän den slutar fungera. Och vem ansvarade egentligen för backupen?

Vi är en IT-leverantör som hjälper er med server

Vid ett första möte diskuterar vi vilken lösning som passar ditt företag. Hur många anställda ni är, vilka programvaror ni använder och vilken servicenivå ni behöver påverkar vad vi som IT-leverantör rekommenderar. Oavsett erbjudande får du alltid ett fast månadspris på våra IT-tjänster.

När du anlitar Toridium blir underhållet vårt ansvar. Vi gillar att arbeta proaktivt och använder oss av realtidsövervakning. På så vis kan vi snabbt upptäcka störningar och åtgärda dem innan de blir problem. Säkra backuper genomför vi regelbundet. Vi vill också att servern och molntjänsten ska underlätta ditt vardagliga arbete. Därför skapar vi en tydlig serverstruktur och ser till att dina anställda har inloggningsuppgifter, e-postkonton och rätt behörigheter. Via ett VPN kan de ansluta till företagets nätverk hemifrån.

Som kund hos IT-leverantörenToridium får du hjälp med:

  • installation, konfiguration och migrering
  • drift och övervakning
  • backup och säkerhetskopiering
  • administration av användare och e-postkonton
  • hjälp med mappstruktur
  • installation av VPN

Testa Webbsajt CMS gratis här!